ua en ru

Засоби забезпечення чистоти в громадських місцях

Питання гігієни в громадських місцях для нашої країни залишається актуальним завжди. Для забезпечення чистоти у приміщеннях і на прилеглій території використовуються сміттєві баки, відра, контейнери.

Питання гігієни в громадських місцях для нашої країни залишається актуальним завжди. Для забезпечення чистоти у приміщеннях і на прилеглій території використовуються сміттєві баки, відра, контейнери. Зараз це вже не ті засоби зберігання сміття, які використовувалися раніше - вони мають ряд переважних якостей, таких як:

поєднання легкості і міцності, що забезпечується сучасними пластичними матеріалами;
зручність в експлуатації (легкість при митті та дезінфекції, при переміщенні);
ергономічність (місткість, наявність зручних кришок, коліс);
індивідуальне оформлення.

Засіб зберігання сміття

Сміттєвий бак - це необхідний засіб для підтримки чистоти. Він призначений для збору відходів як одного типу (тільки папір або тільки пластик), так і різного. Сміттєві баки оснащені спеціальними ручками для зручного захоплення їх маніпуляторами сміттєвозів.

Сьогодні в нашій країні налічується більше 70 підприємств, що займаються виробництвом і продажем сміттєвих баків, контейнерів та супутніх санітарно-гігієнічних товарів суспільного споживання. Тому Сміттєві баки купити Київна складе великих труднощів і не забере багато часу. Якщо Ваше підприємство потребує комплектації всього необхідного клінінгового обладнання та інших санітарних приладді, то від Вас буде потрібно тільки скласти повний список всього і звернутися в одну із спеціалізованих компаній.

електронний помічник

Іншим способом для підтримки порядку в торгових залах і кабінетах, а також інших громадських та багатолюдних приміщеннях, є промислові пилососи. Професійний пилесос відрізняється високою потужністю двигуна, що дозволяє виконувати більш ретельне прибирання. Деякі моделі надають можливість здійснювати і суху, і вологе прибирання. Вони також оснащені декількома насадками для чищення різних поверхонь і різних за обсягом забруднень. Практично всі вони пристосовані до малошумному функціонуванню, що особливо важливо при забезпеченні чистоти в салоні літака, в готелях або лікарнях. Для професійного прибирання великих приміщень краще всього вибирати двох-турбінні пилососи з великим обсягом сміттєвого контейнера, з високоміцного пластику або нержавіючої сталі, що забезпечить його схоронність на тривалий термін.