ua en ru

Nemiroff: В міліцію подано заяву про встановлення місцезнаходження держреєстратора Чухно

В міліцію подано заяву про встановлення місця знаходження Олега Чухно. Про це йдеться в повідомленні Nemiroff.
Згідно сообшению, державний реєстратор у Немирівському районі Чухно, постійно саботує виконання рішень судів про внесення до Державного реєстру запису про зміну генерального директора ДП УГК Nemiroff та ДП Алко Інвест.

Раніше повідомлялося, що проігнорувавши розпорядження прем'єр-міністра України Миколи Азарова від 4 вересня 2013 р. з вимогою негайно виконати всі судові рішення, включаючи рішення Вищого господарського суду, Вищого адміністративного суду України, відкриті виконавчі провадження про внесення до державного реєстру запису про зміну генерального директора ДП "УГК Nemiroff" та ДП "Алко Інвест", реєстратор Олег Чухно не з'являється на роботі. 10 жовтня він повідомив, що не має технічної можливості провести перереєстрацію директора ДП УГК Nemiroff за відсутності комп'ютера і пішов на лікарняний.

У п'ятницю в Немирові була проведена перевірка знаходження держреєстратора Чухно на стаціонарному лікуванні в районній лікарні. Де повідомили, що він перебував на лікуванні з 8 жовтня 2013 р. Під час перевірки Чухно на місці не виявилося, лікуючий лікар поспішив повідомити, що його днем виписали. Варто зазначити, що з тих пір на робочому місці Чухно так і не з'явився.

У Nemiroff Holdings Limited впевнені, що своїми діями держреєстратор Немирівської районної адміністрації саботує виконання своїх службових обов'язків і не з'являється на роботі.

Тим часом робота українського дочірнього підприємства паралізована.

Нагадаємо, 10 липня Вищий господарський суд України поставив крапку у спорі між колишнім менеджментом ДП "УГК "Nemiroff" та власником підприємства компанією Nemiroff Holdings Limited, і остаточно усунув сім'ю Глусь від управління українською дочірньою структурою холдингу. Не дивлячись на це, повідомляє Nemiroff, екс-менеджмент, за сприяння голови Немирівської РДА Михайленко та реєстратора Чухно, продовжує утримувати контроль над підприємством.